Hegyvidéki Önkormányzat

Archívum
Szülők Tájékoztatása az étkezés megrendeléséről - e-menzán keresztül


Kedves Szülők!


Korábban tájékoztattuk Önöket, hogy a kormány döntése értelmében 2021. április 19-étől a Hegyvidéken is újra nyitnak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai.


Étkezést abban az esetben tudunk biztosítani az óvodákban és iskolákban a gyermekek, tanulók számára, ha az e-menza rendszerben megrendelik az étkezést. A Hegyvidéki Önkormányzat május 7-ig biztosítja az elviteles ebédet azon óvodás gyermekek és iskolai tanulók számára, akik nem veszik igénybe a jelenléti óvodai nevelést és iskolai oktatást. Elvitelre csak az ebédet tudjuk biztosítani a gyermekek számára, tízórait és uzsonnát nem. Természetesen az óvodában és az iskolában lévő gyermekek és tanulók részére tudnak tízórait és uzsonnát is rendelni. Kérem, akik igénybe kívánják venni az elviteles étkezést gyermekük számára, csak ebédet rendeljenek az e-menza rendszerben.


Az óvodai rendelésnél a jelenléti és elviteles menü közül lehet választani, az iskolások ebédrendelésénél a jelenléti oktatásban részt vevő gyermekek részére az „A” és „B” menü közül választhatnak, míg az otthon maradó, illetve online oktatásban részt vevő gyermekek részére az elviteles ebéd rendelésének lehetőségét biztosítjuk.


Kérem, szíveskedjenek áttekinteni az április 19. és május 7. közötti időszakra korábban leadott rendeléseiket, ha szükséges, módosítsák vagy töröljék azt, ugyanis központilag nem kerülnek törlésre a megrendelések.

 

Az elviteles ebédet minden hétköznap 11-13 óra között lehet átvenni abban az intézményben, ahova a gyermek jár.

Kérjük a szülőket, hogy az intézményekbe csak maszkban és kézfertőtlenítés után lépjenek be.


Köszönjük megértésüket és együttműködésüket. Jó egészséget kívánunk!


Csepreginé Volosinovszki Mária

irodavezető

 

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki

Polgármesteri Hivatal

Oktatási és Közművelődési Iroda

1126 Budapest, Böszörményi út 23-25.

Tel: (+36 1) 224-5900/5994

Fax: (+36 1) 224-5905

e-mail: Volosinovszki.Maria@hegyvidek.hu

www.hegyvidek.hu