Hegyvidéki Önkormányzat

Archívum
Tájékoztatás Menzarendszer megtakarításának felhasználásáról
IMG_20171204_094923


Kedves Szülők!Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy óvodánk felső udvarán elkészült a várva-várt Madár-les, melynek létrejötte nagy összefogással valósult meg a szülők az önkormányzat és az óvoda részéről.


A Szülői munkaközösség elnökével egyeztetve próbáltunk olyan eszközben gondolkodni, amelyet az óvodában minden kisgyermek örömmel használhat, és tudását is gyarapíthatja közben. Zöld Óvoda és Madárbarát Óvoda lévén a kihelyezett Madár les több programunkat is színesíti, gazdagítja.


A Menzarendszerben való lemondásból megtakarított összeget a Hegyvidéki önkormányzat rendelkezésünkre bocsátotta, a Hegyvidéki Mesevár Óvoda családjai az étkezések lemondásával 553.412,- Ft-ot takarítottak meg. Az óvoda ehhez 1.676.173,- Ft-al járult hozzá, így 2.229.585, Ft-ot tudtunk fordítani erre a kezdeményezésre közösen.


Kérem az Önök segítségét, hogy továbbra is együtt figyeljünk arra, hogy az étkezések lemondása időben megtörténjen. Így jövőre még magasabb összegről lehet majd közösen dönteni gyermekeink javára.


Köszönettel:


a Hegyvidéki Mesevár Óvoda gyermekei és dolgozói nevében:


Bátyai Éva

óvodavezető


IMG_20171204_094954