Hegyvidéki Önkormányzat

Jelentkezés az intézménybe
Nyílt nap a Mesevárban 2024. március 27.


Kedves Szülők!


A Hegyvidéki Mesevár Óvoda 2024. március 27-én szerdán, 9 órai kezdettel nyílt napot szervez a 2024/2025-ös nevelési évben gyermeküket beíratni szándékozó érdeklődő szülők és gyermekek számára, melyen a részvétel regisztrációhoz kötött.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az óvoda bejárata a 1125 Budapest Alsó Svábhegyi út 2. szám alatt található és az intézmény előtt fizetős parkolási övezet van.


Kérjük, hogy a regisztráció során az egyik szülő neve mellett az e-mail címüket és a gyermek nevét szíveskedjenek megadni. Jelentkezésüket a dátum melletti négyzet kipipálásával tehetik meg.

Kérjük, hogy egy család csak egyszer regisztráljon.


Nyílt napra való jelentkezés már nem lehetségesA jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni.


Kérjük Önöket, hogy ha valamiért mégsem tudnak jelen lenni a nyílt napunkon, szíveskedjenek az online jelentkezést a linken törölni.


A regisztrációhoz szükséges adatokat a jelentkezők önkéntesen szolgáltatják és tudomásul veszik, hogy az óvoda ezeket kizárólag az óvodai nyílt nap szervezéséhez használja és annak végéig tárolja.


A nyílt napon 9 órától általános tájékoztatást tartunk, a beiratkozással kapcsolatosan, kizárólag a szülők részére a tornateremben és ezzel párhuzamosan egy gyermekcsoportban a gyermekek számára lehetőséget nyújtunk az ismerkedésre, közös játékra. 

Emiatt ajánljuk, hogy egy családból két felnőtt érkezzen a kisgyermekkel, az egyikük a szülői értekezleten tud részt venni, a másikuk pedig a közös ismerkedésre, közös játékra kísérheti el a gyermeket.


Köszönjük együttműködésüket. Minden érdeklődő szülőt és kisgyermeket szeretettel várunk.


A Hegyvidéki Mesevár Óvoda dolgozói nevében: Bátyai Éva óvodaigazgató